Keikkakesä 2013

Lauantaina 29.6 soitimme elämämme keikat! Ensin päivällä Tampereen Keskustorilla täydelle teltalle Tammerkosken Sillalla –tapahtumassa ja illalla tuottajamanagerimme häissä.

Tammerkosken Sillalla oli suurin keikkamme tähänastisista. Astuessamme juhlatelttaan koko poppoo hiljeni. Miten tuon kokoisen lavan voi ottaa haltuun? Tulevatkohan edes etummaiset penkit täyteen? Missä on vessa?

Sillalla –henkilökunta oli mahtavaa. Saamme usein kaaoksen aikaan laittaessamme itse kokoon äänentoistoa. Nyt se kaikki tehtiin puolestamme, ja vähän enemmänkin. Siihen voisi tottua. ”Laulua ja kitaraa enemmän, haitaria voi laskea”, sitä sai mitä tilasi – mahtavaa. Pikaisten soundcheckien jälkeen vielä pikaisempi tsemppirinki backstagella ja olimme valmiita koitokseen. Siinä meni juontaja, kohta on meidän vuoro.

1053307_10200288416482233_1280200723_o

Soittimet viritettynä nousimme lavalle yleisön hurratessa. Teltta oli lähes täynnä ja fiilis sanoinkuvaamaton. A Bar In Amsterdam alkoi ja ei voinut kuin hymyillä. Parin kappaleen jälkeen keikasta sai jännittämisen sijaan nauttia. Vaihdoimme keskenämme katseita, miten voikin tällaisessa tilanteessa naurattaa.

Illalla soitto jatkui vähintään yhtä hupaisissa merkeissä, kun hääkeikan aika koitti. Ensimmäisessä biisissä mikin takaa löytyi myös vieraileva tähti, kun sulhanen puhumisen sijaan lauloi Eppujen kappaleen Joka päivä ja jokaikinen yö. Muutamilla saattoi tulla tippa silmäkulmaan, mutta onneksi sekin kuivahti kun keikka jatkui. Asiantunteva yleisö jännitti meitä vähän, mutta iloksemme tunnelma nousi tanssilattialla kattoon! Varsinkin poikien vetäessä hääparin pyynnöstä Stigin Puumaa mä metsästän. Pääsivätpähän tytötkin hieman tanssahtelemaan.

Nyt kun edellisten keikkojen huumasta on toivuttu, jatkuu festarikeikkailu tänä viikonloppuna Kaustisilla! Lauantai-aamuna lähdetään tien päälle, ja tiedossa on 3 keikkaa ja paljon hauskanpitoa kuuluisalla Folk Music Festivalilla. Lisätietoa: http://www.kaustinen.net/ .

Aurinkoista kesänjatkoa jokaiselle!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s