Kevät meni, kesä tuli

Kevät ja kesän alku on ollut Hölömöille tapahtumarikasta aikaa. Huhtikuussa esiinnyimme Parkanossa musiikki- ja kulttuuritapahtuma Art Festivon päätapahtumassa, toukokuussa loputkin seitsemän saivat painettua valkolakit päähänsä ja kesäkuun alussa pidimme hauskaa Laikunlavalla. Harjoitukset ja esiintymiset ovat vaatineet hieman enemmän järjestelyjä ja kompromissien tekoa, sillä Leevin matka armeijan leivissä se vaan jatkuu. Kevääseen on mahtunut bändijuttujen lisäksi kirjoituksia, juhlia, töitä, matkoja, muuttoja, pääsykokeita ja yksi teekkarikastekin.

Olemme todella innoissamme saamistamme kehuista ja rohkaisuista. Positiiviseen palautteeseen ja energiseen yleisöön ei vaan ikinä kyllästy. Mahdottoman suuret kiitokset siitä teille! Syksy tulee olemaan bändille jännittävää aikaa, sillä heinäkuussa myös Aarne, Miksu ja Jerry lähtevät armeijaan ja muiden jäsenten silloinen olinpaikka on vielä tuntematon. Onneksi lupasimme ihan Aamulehden sivuilla, että vaikka pientä hajaannusta tapahtuisi, bändi pysyy.

Esiinnyimme eräänä huhtikuisena lauantai-iltana tunnelmallisessa Käenkoskikeskuksessa Parkanossa. Kiitos vielä järjestäjille ja mukana olleille! Teitte illasta unohtumattoman.

Art Festivo 5.4.2014, Käenkoskikeskus Parkano.

Art Festivo 5.4.2014, Käenkoskikeskus Parkano.

Eräänä toisena päivänä huhtikuussa pakkasimme kamppeemme, suuntasimme Otson kotiin ja valtasimme kokonaisen takkahuoneen itsellemme. Kuvausten lopputuloksen näette toivottavasti pian!

Takkahuonesessio

Takkahuonesessio

Kesäkuun ensimmäinen lauantai oli sateinen ja harmaa, mutta Laikunlavalle kerääntyi silti uskomaton määrä yleisöä! Puistokonserttisarjaan kuuluvassa konsertissa soitimme välillä sateenvarjoviidakolle, mutta tunnelma oli siitä huolimatta lämmin ja kesäinen.

Tampere, Laikunlava 3.6.2014

Tampere, Laikunlava 3.6.2014

Ai niin, uskaltautukaa perjantaina 13.6 Tampereen Keskustorille! Siellä soitellaan klo 16.00 SottiisiMoves-tapahtuman avajaisriehassa.

Aurinkoista kesää jokaiselle!

Mainokset

One thought on “Kevät meni, kesä tuli

  1. Hey, I saw your concert in Tampere last week and I found it really lovely. Any chances of finding information about the band in another language? Kiitos for the good time even with the rain.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s